Dekoration og eventstyling

Mangler du inspiration til at skabe unikke og særlige rammer for dit næste arrangement?
Så er vi klar til at hjælpe.

Med eventstyling kan vi omdanne alle slags lokationer, vi kan skabe wow-effekt og samtidig fange den helt rette ønskede stemning.

DIN EVENTSTYLING

Wow-effekt, den røde tråd og budget - vi har det hele med når vi laver et stylingsoplæg til dig

Alle vil gerne imponere sine gæster når de ankommer til festen, hvad enten det er firmafesten eller et privat arrangement, og her kan budgetterne kan være forskellige.

Derfor sætter vi fokus på, at du kan skabe flotte og stemningsfyldte rammer til dit arrangement, enten hvor du selv gør løber videre med vores oplæg eller vi sætter liv til drømmene.

Der behøver ikke altid være store budgetter for at skabe wow effekt, vi kender både store og små tricks til give dig fuld valuta for pengene og smæk på WAUW – ligegyldigt budget. 

WOW EFFEKT OG STYLING AF ALLE SLAGS LOKATIONS

En flot styling og dekoration er essentielt for at skabe den rette stemning til dig arrangement. Alle lokations kan styles og trylles til det festlige setup du ønsker til dit tema eller dine ønsker. 

Vi laver et oplæg som passer på alle opgaver, det kan være et stort arrangement, en mindre fejring, et event i konferencesal, et butiksvindue eller festteltet – alle lokaler kan gøres magiske.  Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og planlægger et setup lige fra ballondesign, lys, special designet pynt, installationer, interaktivt design eller andet pynt.

 

Hos DRS Event elsker vi alle aspekter af dekorationsfaserne, og vi elsker at skabe wow effekt for dig og dine gæster.

SKAB DEN PERSONLIGE RØDE TRÅD TIL DIN FEST ELLER EVENT

Du behøver ikke at vælte budgettet for at få assistance til eventstyling af din fest. Vi sætter en stor ære i at style livets fester, så alle budgetter imødekommes og giver det ekstra til din fest. Samtidig sørger vi for at tænker personlige detaljer og rød tråd med til festen, så gæsterne kan mærke firmaets værdier, eller kærligheden til brylluppet. 

I vores oplæg får du gode ideer og råd til hvordan du arbejder med det personlige præg eller firma værdier som skaber den røde tråd i temaet.

 

DRS Event klarer alt det praktiske så alt spiller når dine gæster kommer og du kan slappe af, naturligvis med tanker for at det passer til dit budget. 

Fra lagerhal til sommerfest lokale

dekoration til fest

fra hvidt telt til fødselsdagsfest

dekoration til fest

Inspiration

Vores top 3 favoritter til at skabe wow effekt

LED-ballon

LED balloner

Lanterner

Farvede stearinlys

Vi vil elske at hjælpe dig,
så skriv gerne

Med mange års erfaring, står vi på spring for at være med til at skabe den bedste fest for jer. Om det er en privat fest eller et business event gør ingen forskel, vi gør altid vores ypperste for at overgå dine forventninger og indfri dine ønsker.

Du har højeste prioritet hos os, så skriv og vi svarer dig hurtigst muligt.

Kontakt os, så finder vi en løsning for jeres event

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.