Dekoration

Mangler du inspiration til at skabe unikke og særlige rammer for dit næste arrangement?
– så står vi klar til at hjælpe.

Dekoration er mere end blot en flot borddækning. Dekoration er en forvandling af eksempelvis et gammelt (og lidt trist) forsamlingshus. Ikke at der ikke findes rigtig flotte forsamlingshuse, men ofte vil man gerne have lidt mere wow-effekt og personlig stil ind. Vi har dygtiggjort os i at danne de perfekte rammer på meget forskellige lokations som sportshaller, lagerhaller, kontorområder, kantiner, haver osv.

Vil du vide mere om eventstyling?

Dekoration skaber muligheder

En flot styling kan være essentielt for at ramme målet med arrangementet eller eventet. Til et businessevent kan det eksempelvis være afgørende med elementer med stor wow-effekt. I hvert fald hvis du har en målsætning om at eventet skal ud og leve på de sociale medier. Er sociale medier et fokusområde vil der være muligheder for særpræget ballonstyling eller et interaktivt design der opmuntrer til engagement. 

dekoration til fest

Favoritter

Annes fødselsdag

Prebens jubilæum

sølv ballon i folie

Barnedåb for Tobias

Dekoration

Mangler du inspiration til at skabe unikke og særlige rammer for dit næste arrangement? 

Så står vi klar til at hjælpe. Vi har stor forståelse for dekoration alle slags lokaler og lokations, som sætter rammerne for jeres arrangement. 

Privat event

Til dit bryllup, fødselsdag, konfirmationen eller en anden særlig mærkedag, hjælper vi med at skabe de unikke og personlige rammer som afspejler jeres ønsker og personlighed ned til mindste detalje.

Lad os hjælpe med at skabe den røde tråd, give dig inspiration, planlægge, koordinere og ikke mindst alt det praktiske på dagen og dagen efter.

Vi har et stort udvalg af festpynt og et stort udlejningskatalog – med alt fra balloner, lyskæder til duge og lys. 

Du får et oplæg ud fra dine ønsker med forslag til dekoration, både med udlejning, shoppen, leverandører og gode samarbejdspartnere. 

Business event

Skal din virksomhed holde firmafest, jubilæum, reception, messe eller anden event, så kan vi hjælpe med dekoratione. Sammen får vi skabt unikke og autentiske rammer som passer præcis til jeres DNA og hvor tænker ned til mindste detalje.

Vi kan hjælpe med de gode ideer, inspiration, praktikken før, under og efter eventen, og så sørger vi for at du kan slappe af og være sikker på smukke rammer. 

Sammen vinder vi jeres ønsker og egne ideer, og derfra forme dekorationen af lokalet eller lokation. Vi finder de rette produkter fra voes egen shop, udlejningskatalog og sammen med leverandører og samarbejdspartnere. 

Sommerfest på lageret

Du behøver ikke have de store og unikke rammer til rådighed for at skabe en festlig firmafest eller event.

Med få midler skabte vi her en sommerfest på et ryddet lager i virksomheden, med papirslanterner og lyskæder i loftet, farverige blomsterdekorationer, balloner og en enkel borddækning med farvede glas.

Det meste medbragt fra vores webshob og udlejningskatalog udvalgt til festen – og elementer fra vores gode samarbejdspartnere.

 

Brands4Kids

 

 

 

 

20210625_094050351_iOS

Firmafestival på egen grund

Lad os lave en festival.. og det gjorde vi. 

Vi tog et klassisk hvidt telt og piftede det op med vimpler, blomster, bordebænkesæt, lyskæder og tønder, og hele udeområdet fik samme festlige omgang.

Alt sammen på virksomhedens grund, sat op fredag og væk igen mandag morgen, vi stod for alt dekoration, opyntning og nedtagning – så de kunne koncentrere sig om festlige indslag og hyggen.

 

Promovec

Vi vil elske at hjælpe, så skriv gerne

Med mange års erfaring, står vi på spring for at være med til at skabe jeres rammer for enten den private fest eller business. 

Kontakt os gerne så finder vi en løsning for jeres event

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.