Firma julefrokost

Skal jeres julefrokost være magisk, og vil I slippe noget, eller alt, praktisk håndtering?

Så kan vi hjælpe.

Med DRS Event som en del af dit festudvalg, kan vi assistere på de opgaver du ønsker, og skabe de magiske rammer for jeres julefrokost.
Vi kan forme løsningen præcis til jeres behov ligegyldigt hvor meget assistance I ønsker, og hvor stor eller hvor lille festlighederne skal være. 

MAGIEN STARTER HER

Julefrokosten sætter ofte et punktum for året der er gået, og kan være en takkende begivenhed eller et motiverende event for de opgaver der måtte ligge i fremtiden. 

Derfor ved vi også, at der er mange der gør sig umage og ligger sig i selen for at skabe gode, flotte og festlige rammer til festen – og det kan vi hjælpe med. 

Med DRS Event på holdet får du et stærkt team i ryggen som har mange års erfaring med afvikling, koordinering og planlægning af fester i alle størrelser, og samtidig kan skabe den festlige WOW effekt til jeres næste julefrokost. 

Sammen med dig, skaber vi helt unikke og festlige rammer til jeres firma julefrokost

Den fulde pakke
Ønsker I, at ingen skal ingen røre en finger denne dag og blot møde op til hygge og fest sammen med alle kolleger?
Så er det den fulde pakke du skal vælge. Det er stadig jeres ideer, krav og ønsker vi arbejder efter, men vi står for alt.


Du får:
– Idé- og konceptudvikling
– Planlægning og koordinering
– Budgetrammer og løbende opdateringer
– Klargøring, oppyntning, afvikling og nedpakning
– Evaluering


Den sammensatte pakke

Har I tilgengæld selv styr på de fleste detaljer, men mangler ideer og hænder til oppyntning, underholdning, lokation eller mad. Så klarer vi den del.
Vi lytter til jeres koncept og tanker, og kommer med oplæg så I får de sidste elementer der gør festen magisk.

Her kan I sammensætte den assistance som I har brug, hvor vi lytter til de ”huller” som I ønsker skal dækkes af et stærkt eventteam der hurtigt kan træde til.

Jule eventstyling

Festen starter i det sekund folk træder ind i lokalet, derfor har vi altid fokus på, med både store og små midler, at skabe mindeværdige og festlige rammer som er med til at gøre festen magisk.

Vi kan forvandle alle lokaler til en magisk julehule, en stilfuld jul i strømlinet farver, klassisk julehygge, et kridhvidt snelandskab med snemænd, juletræer og stjerner eller noget helt andet.

Hvad gør vi?

Ud fra jeres brief, samarbejder vi med jer om at skabe de rammer I ønsker omkring jeres fest. Vi finder det rette pynt og de elementer som passer for temaet og vi står for hele.
Lokalet kan være jeres egen kantine, lager, telt på parkeringspladsen, et konferencelokale, restaurant eller festhal som skal forvandles.

Julefester er en følelse som skal rammes – det kan være de små virkemidler som gør den kæmpe forskel så du rammer den indre julefeber i alle.

Inspiration

event planlægning

Indvielsesfest

Julefrokost i sejlsportscentret

Firmafest på Munkebjerg

Vi vil elske at hjælpe dig,
så skriv gerne

Med mange års erfaring, står vi på spring for at være med til at skabe den bedste fest for jer. Om det er en privat fest eller et business event gør ingen forskel, vi gør altid vores ypperste for at overgå dine forventninger og indfri dine ønsker.

Du har højeste prioritet hos os, så skriv og vi svarer dig hurtigst muligt.

Kontakt os, så finder vi en løsning for jeres event

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.